Drainage, detox en afslanken

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Gel brandnetel-silicium Figuur - 200 ml

  BRANDNETEL-SILICIUM

  Biofloral combineert essentiële olie van atlasceder met extract van pompelmoespitten en laminaria-algen om de huid veerkrachtig, stevig en zacht te houden. Deze BIO gel is een hulp van formaat voor uw figuur! Verrijkt met 100% organisch silicium uit BIO brandnetels die in Frankrijk worden geteeld. Ideaal in combinatie met een kuur van Brandnetel-Silicium.

  BF065020

 • Elimineren

  Afslanken en Draineren met bachbloesems - Ideaal als begeleiding van een afslankingsdieet (2), om de eliminatie te bevorderen(1)

  INFUSIES

  "Dankzij de subtiele synergie van 6 actieve planten, de eliminatie infusie (1), afslanking(2) en drainage(3) ondersteunt de eliminatie functies(1) . Het zal je bondgenoot zijn in begeleiding van een afslankdieet(2) : - Berk(1)(2)(3) en brandnetel(1)(2)(3) bevorderen de eliminatie, het afslanken en de drainage van het lichaam. - Venkel(1) ondersteunt de eetlust, de spijsvertering en de eliminatie. - Paardebloem(1) helpt de functie van de urinewegen in stand te houden. - Wild viooltje verbetert het spijsverteringscomfort. - Bachbloemen (Carpinus betulus, Scleranthus annuus, Bromus ramosus, Larix decidua) helpen om emotionele stoornissen en diepe blokkades te herstellen."

  BF101INF

  Afslanken en Draineren met bachbloesems - Ideaal als begeleiding van een afslankingsdieet (2), om de eliminatie te bevorderen(1)