• Bio

Complex SOS 039 - druppelteller - 20 ml

Toepassingsgebieden

Emotioneel evenwicht - Dagelijks welzijn

Deel
SOS - De meest bekende van de reddingscomplexen, in zijn traditionele druppelaars-galenische vorm, maakt een effectief crisismanagement en een snelle terugkeer naar de rust mogelijk.
Gebaseerd op 5 Bach Flower essences (Rotsroos, Impatiens, Kerspruim, Clematis, Ster van Bethlehem), is het Reddingscomplex bijzonder effectief in het beheer van ernstige emotionele of fysieke onrust: plotselinge schrik, shock, een kritische afspraak, acute paniekaanval, ... of andere omstandigheden die een hoge mate van nerveuze inspanning vereisen. De kalmerende en ontspannende eigenschappen laten u toe om snel uw kalmte en rust te herwinnen.
Labels
  • BIO AB
  • BIO (Ecocert)
  • BIO (Demeter)
  • Volwassen
  • Zwangerschap NO
  • BIO France Agriculture
Dosering
"3 tot 4 druppels onder de tong of in een glas water.
4x/dag gedurende 1 tot 4 weken. In geval van crisis 1 inname om het kwartier."
Samenstellingen
Biologische* Cognac Demeter**, bereiding van bronwater met biologische Bachbloesems* volgens de oorspronkelijke methode (Rock Rose / Helianthemum nummularium, Impatiens / Impatiens glandulifera, Clematis / Clematis vitalba, Cherry Plum / Prunus cerasifera, Star of Bethlehem / Ornithogalum umbellatum) aan 1/240e.
*Ingrediënten afkomstig uit de Biologische en **Biodynamische Landbouw. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor Biodynamische Landbouwbedrijven.
Voorzorgsmaatregelen
De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Vormt geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten bereik van kinderen houden.
Codificatie

BF039

EAN

3760029841394

CNK

3512431

Nut/PL

NAT

Regelgevende status

Dietary supplement

Andere producten op het gebied van toepassing... Dagelijks welzijn