• Bio

Brandnetel-silicium - 500 ml

Deel
Brandnetelsilicum 500 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel, het is de enige gecertificeerde DEMETER!
De Brandnetle Silicium 500 ml, 100% organisch en natuurlijk, is perfect herkenbaar en opneembaar voor het menselijk lichaam. 100% plantaardig, afgeleid van brandnetel, wordt het siliciumdioxide verrijkt door een productieproces waarbij de brandneteloplossing in het ritme van kwarts en amethistkristallen wordt gedynamiseerd om de effectiviteit ervan nog verder te vergroten. Gecertificeerd DEMETER, de Brandnetle silicium 500 ml is gegarandeerd zonder synthetische of minerale silica, zonder parabenen, zonder bijwerkingen, zonder toxiciteit, het is effectief als een onderhoudsbehandeling het hele jaar door. Silicium onderhoudt de gewrichten, spieren en pezen en draagt bij aan een schone huid.
Labels
  • BIO AB
  • BIO (Ecocert)
  • BIO (Demeter)
  • Volwassen
  • Zwangerschap NO
  • BIO UE FR
Dosering
"1/2 dop v??r de maaltijd.
2 tot 3 /dag eénmalig als aanvalskuur van 28 dagen of als onderhoudskuur, meerdere keren per jaar.
2 flessen = 1 kuur."
Samenstellingen
Waterig extract van brandnetel (Urtica dioica) (99,4%)**, zuurvormer (citroenzuur), essentiële oliën : tijm* (Thymus vulgaris CT Thymol), kruidnagel* (Eugenia caryophyllus), oregano* (Origanum vulgare), ciderazijn*, extract van pompelmoespitten* (Citrus paradisi). Zonder mineraal silicium of siliciumdioxide dat tot een overbelasting van het lichaam kan leiden.
*Ingrediënten afkomstig uit de Biologische en **Biodynamische Landbouw. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor Biodynamische Landbouwbedrijven.
Voorzorgsmaatregelen
Bewaren op een donkere en koele plaats, en na opening in de koelkast. Gebruiken binnen één maand na opening. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Vormt geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten bereik van kinderen houden.
Codificatie

BF401

EAN

3760029844012

ACL

6029115

CNK

3512530

Nut/PL

PL_AS 2735/41

Regelgevende status

Dietary supplement

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging