• Bio
Een voorouderlijke remedie ontdekt tijdens pestepidemieën, met verbazingwekkende deugden!
Bekend om zijn stimulerende deugden en zijn vermogen om de immuniteit te verhogen, doet de 4 Dieven-Azijn echt wonderen in de winter, dankzij de gecombineerde eigenschappen van pepermunt, rozemarijn, salie en tijm die helpen om de natuurlijke afweer te versterken.
De 17e eeuwse legende vertelt over 4 struikrovers die tijdens een pestepidemie huizen binnenvielen zonder besmet te zijn. Hun geheim? Ze dronken en wreven hun lichaam in met azijn waarin ze verschillende planten en specerijen macereren!
De knoflook die een onderdeel van deze remedie is draagt bij aan de verdediging tegen schadelijke micro-organismen (bacteriën, schimmels). Het heeft ook belangrijke antioxiderende eigenschappen, dankzij de synergie van kaneel, knoflook en tenen.
Vooral aanbevolen voor gorgeldrank of inhalatie voor de keel en de luchtwegen, maar ook voor inwendig gebruik, om te stimuleren in geval van vermoeidheid. Het is ook van toepassing op dieren voor het ontgeuren van het haar.
Labels
  • BIO AB
  • BIO (Ecocert)
  • Vanaf 7 jaar
  • Volwassen
  • Voor het hele gezin
  • Zwangerschap NO
Dosering
"INWENDIG:
1 theelepel puur of opgelost in water, 1 eetlepel/dag preventief.
2 eetlepels/dag of meer voor een sterkere werking."
Samenstellingen
Ciderazijn*, knoflook* (Allium sativum - 0,862%), kaneel* (Cinnamomum verum - 0,862%), kruidnagel* (Syzygium aromaticum), lavendel* (Lavandula angustifolia - 0,578%), munt* (Mentha x piperita), rozemarijn* (Rosmarinus officinalis - 0,578%), salie* (Salvia sclarea), tijm* (Thymus vulgaris), absint* (Artemisia absinthium), cichorei* (Cichorium intybus), muskaat* (Myristica fragrans), brandnetel* (Urtica diocia), natturlijke kamfer (Cinnamomum camphora).
*Extracten van planten uit de Biologische Landbouw.
Codificatie

BF150

EAN

3760029849505

ACL

6303225

CNK

2925196

Nut/PL

na

Andere producten op het gebied van toepassing... Dagelijks welzijn